Како се приближава 5. коло групне фазе Лиге Европе коју ФК Партизан игра са екипом Јанг Бојса у четвртак 23. новембра 2017. године  од 21.05 на стадиону Партизана, тако је интересовање за куповину карата све веће.

ФК Партизан ни овог пута, као што је то био случај у утакмици са Скендербегом неће делити бесплатне карте, већ ће сви укључујући чланове УО Партизана, играче и стручни штаб своје карте куповати регуларно на благајни стадиона Партизан или продајном месту Тикетлајн.

Међу познатим спортистима који су купили своје карте за ову важну утакмицу, а уједно и својим примером подстакли и друге је и бивши играч Партизана и Паока Звонимир Вукић.

— До сада није било уобичајно да карте купују играчи, чланови стручног штаба и управа. Али ово је прави пут за домаћи фудбал колико год деловало болно у први мах. Партизан заслужује подршку верних навијача посебно када говоримо о утакмицама које играју у Европи — каже Вукић. Позивам их да купе своју персонализовану карту и дођу на стадион. Лепа успомена, а биће још лепша ако Партизан победи и настави пролеће у Европи. Онда ова карта неће имати цену!

Верујемо да ћеш и Ти бити на стадиону Партизана и набавити своју карту за ову најважнију утакмицу!

Јер са тобом на трибинама пролеће није далеко!

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ