Iako su crno-beli obavili medicinske testove i počeli da treniraju još u ponedeljak, 14. juna, kako bi se na vreme pripremili za početak sezone i kvalifikacije u Ligi konferencija, zvanična prozivka, u prisustvu predsednika FK Partizan g. Milorada Vučelića, generalnog direktora g. Miloša Vazure i zamenika generalnog direktora g. Milorada Nikolića, članova UO FK Partizan, obavljena je u utorak, 22. juna, kada su se timu priključili igrači koji su bili sa svojim nacionalnim selekcijama.

Posle uvodnog govora predsednika FK Partizan, prisutnim igračima i novinarima obratio se i g. Aleksandar Stanojević, šef stručnog štaba, koji je potom, na terenu, odgovarao na pitanja predstavnika “sedme sile”.

Sa ekipom treniraju i Luka Subotić, štoper Teleoptika, kao i Mateja Đorđević iz selekcije omladinaca, a u Sloveniju će krenuti i Lazar Slavković, golman.

Do polaska u Sloveniju, 24. juna, timu će se još priključiti Bibras Natho i Sejduba Suma, dok je Filip Holender, zbog obaveza sa nacionalnim timom Mađarske na EP, dobio slobodno do 12. jula.

Sa ekipom još uvek nije Žan-Kristof Bajbek.

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ


 

FOTO GALERIJA: SANDIĆ FOTO


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE