U periodu od 10. do 17. avgusta 2021.godine, u Vrnjačkoj Banji održava se 14. tradicionalni Galebov letnji tekvodno kamp koji u hotelu Zepter okuplja kadete, juniore, seniore (rođeni 2009. godine i ranije), kao i pionire (rođeni 2010. godine i kasnije).
Pored 300 učesnika iz 24 zemlje, najviše pažnje svakako privlače naše olimpijke, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, koje učestvuju i u samoj organizacije kampa, uz selektora i trenera Dragana Jovića-Galeta.
Naše tekvodoistkinje su 27. jula na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojile odličja, i to Milica Mandić zlatnu, a Tijana Bogdanović bronzanu medalju.
Na Milicu i Tijanu, kao naše reprezentativke je ponosna čitava nacija, ali i FK Partizan, čije boje drže u srcu.
U ime FK Partizan, Biljana Obradović, portparolka i Gorana Pandurović, savetnica na pravnim poslovima, uručile su im, tokom posete Vrnjačkoj Banji, crno-bele dresove sa njihovim imenima.
Čelnici opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović i Ivan Radović, poklonili su Milici, Tijani i Draganu satove kao prigodne poklone, u znak dugogodišnjeg prijateljstva sa Tekvodno savezom Srbije, koji svake godine pripreme organizuje u Vrnjačkoj Banji.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE