Пред утакмицу 14. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије, везиста Партизана, Бибарс Натхо проглашен је за играча претходног, 13. кола националног такмичења.

Њему ће пред почетак утакмице ФК Вождовац – ФК Партизан бити уручен чек у износу од 50.000 динара, који је Бибарс наменио хуманитарној организацији „Дечије срце”, односно њиховом кафићу „Ритам срца” који је познат по хуманости и помагању особама са сметњама у развоју.

„Заиста сам захвалан и почаствован што сам проглашен за играча кола. Дао сам два гола и имао асистенцију и заиста нема ничег лепшег за играча“, рекао је Натхо и наставља:
„Изузетно сам срећан и надам се да ово неће бити последњи пут да сам играч кола, а уједно и да имам прилику и да помогнем на овај начин. Моја породица и ја се трудимо да помогнемо кад год можемо, али далеко од очију јавности. На свету има много деце и људи који тешко живе или имају здравствених проблема, а ја сам захвалан Богу што ми омогућио да и ја дам мали допринос њиховом бољитку. То сматрам заиста великим даром од Бога. Верујем да када се добро односите према људима и искрено и од срца помажете другима, да се то и вама самима добрим враћа. Волео бих да нико на овом свету нема ниједан проблем и живим за дан, и надам се, да ће доћи тренутак да људи буду бољи једни према другима, да се помажу међусобно, да не буду зли, не повређују једни друге и не говоре ружно. Надам се лепшим и срећнијим данима за цео свет!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ