Драги дечаци наше нове фудбалске наде,

Ваш вољени клуб и ове године организује нови зимски камп у Бару за све вас који волите фудбал и који сањате да једног дана надмашите своје идоле!

Омладинску школу ФК Партизан и све њене категорије прошли су данас велики европски играчи, којима је и поред иностраног ангажмана црно-бела боја и наш грб заувек и једино у срцу!

Стога те позивамо да и ове године направиш своје прве фудбалске кораке или још једном утврдиш оно што си научио на прошлом кампу и тако не само још више напредујеш, већ и направиш нови корак ка остварењу снова.

На зимском кампу Бар 2018. године чекамо дечаке узраста од 2002-2010. годишта са или без фудбалског искуства!

Четврти традиционални зимски камп Бар одржаће се од 09.01. − 15.01.2018. године уз подршку нашег техничког спонзора компаније Најки, која ће сваком полазнику даривати опрему за тренинг.

Сви полазници кампа биће смештену у хотели Сидро на бази пуног пансиона. Цена кампа је 325 евра у динарској противвредности са смештајем, односно 225 евра (РСД) без смештаја.

Као и увек, са полазницима ће радити еминентни тренери наше омладинске школе који су и открили многе првотимце Партизана као и данашње фудбалске звезде!

Љајић, Настасић, Јојић, Миленковић, Влаховић, Јовановић − само су нека нова и стара фудбалска имена свима позната!

Све додатне информације можете добити и на телефон 00381 11 3693815  или преко званичне фејсбук странице!

Заједно до снова!

Твој Партизан!

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ