У самом срцу града у хотелу Zepter у Београду, организован је радни доручак за представнике медија током којег је званично продужен уговор између ФК Партизан и компаније ZEPTER Србија.

Присутним новинарима су се обратили директор маркетинга ФК Партизан г. Предраг Вујовић и члан УО Zepter Group г. Ђорђе Рашић, изразивши обострано задовољство продужетком уговора и четвртом годином сарадње.

Будући да је ово наша четврта година партнерства сасвим је јасно да се визија Kompanije Zepter поклапа са стратешким циљевима ФК Партизан. Поред пароле Живи боље, живи дуже која се осликава и кроз чувену крилатицу  у здравом телу здрав дух, што јасно говори о спортском и здравственом аспекту наше сарадње, драго ми је да се она ове године проширила и кроз бањски и регионални туризам односно многобројне хотеле које Zepter компанија поседује у региону, а које ћемо користити кроз све погоне и фудбалске селекције клуба. Свакако импонује што је Zepter као мултинационална компанија препознала важност сарадње са нашим фудбалским клубом, која се и рефлектовала кроз титуле и успехе у европским такмичењима – рекао је г. Предраг Вујовић.

Током радног доручка, који је пре свега замишљен као дружење са представницима седме силе и упознавање са будућим пројектима, присутнима се обратио и члан УО Zepter Group г. Ђорђе Рашић.  

Познато је да фудбалери Партизана на СЦ Партизан-Телеоптик од самог почетка сарадње користе здраву пијаћу воду кроз наше системе за пречишћавање воде AQUEENAPRO и EDELWASSER, док поред сервиса за ручавање, порцелана и галантерије који су стално постављени током оброка, играчи могу самостално да користе све апарате од соковника MORE JUICE PRESS FROZEN који задржава све витамине и минерале кроз споро цеђење сока, па до BIOPTRON светлосне терапије у медицинском блоку клуба. Ове године ће комплетан асортиман бити допуњен, али и проширен апаратом за пречишћавање ваздуха THERAPY AIR ® iOn  који је лидер на тржишту. Наши хотели у Врњачкој Бањи, Бајиној Башти, као и Бања Луци, уз коришћење терена са природном и вештачком травом доступни су за рад свим селекција ФК Партизан током припремног периода и кампова – нагласио је г. Рашић.

Компанија ZEPTER је присутна у 40 земаља света на 5 континената не само кроз директну продају, већ поседује и бројне продавнице и салоне лоциране на најлепшим местима светских метропола.

Позивамо све да посете сајт ZEPTER и кроз бесплатно чланство у KLUB LIVE 100 обезбеде себи многобројне попусте и погодности. Кроз Zepter group у земљи и свету – додао је г. Рашић.

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ