Nakon pauze zbog povrede šake koju je pre četiri meseca zadobio na meču protiv ekipe Spartaka iz Subotice, a nakon toga i povrede butnog mišića, Ivan Obradović se vratio u prvu postavu crno- belih. Prve minute u sezoni upisao je na utakmici protiv Kolubare, a svoje utiske iznosi za klupski sajt:

,,Dugo nisam igrao, od povrede šake nisam igrao 90 minuta. Nisam ni prošao pripreme zbog povrede butnog mišića, ali osećam se dobro, motivisano, željan sam fudbala. Bilo mi je bitno da odigram protiv Kolubare 90 minuta, da vidim na kom sam nivou i šta da očekujem u četvrtak. Daću sve od sebe!”

Revanš utakmica sa ekipom Santa Klare je poslednja prepreka koja deli Partizan od grupne faze Lige konferencije.

,,Svi želimo da dobijemo utakmicu i ostvarimo cilj. U dobrom smo momentu, igramo dobro, upoznali smo se sa Santa Klarom tamo. Znali smo dosta toga o njima, ali drugačije je kada se susretnemo na terenu. Sada znamo šta nas čeka, kako moramo da odigramo. Verujem da ćemo ostvariti cilj!”, kaže Obradović i dodaje:

,,Znam da je njihov najopasniji igrač u odličnoj formi, imam dosta informacija od skauting tima, tako da nijedan detalj neće promaći. Pripremiću se za sve opasnosti koje dolaze po mojoj strani!”

Stručni štab je, zajedno sa igračima, pripremljen za sve aspekte utakmice, uključujući i produžetke i izvođenje penala.

,,Što se tiče penala, nisam ih izvodio na zvaničnoj utakmici, tako da će neko drugi preuzeti tu odgovornost, ali vežbaću ovih dana”, rekao je.

Dodatna podrška timu biće i navijači, na čiju podršku se posebno računa.

,,Zna se koliko su navijači bitni. Opet se vratila ona euforija i ona emocija kod mene kao pre mnogo godina kada sam odlazio iz kluba, kada je bio pun stadion. Očekujem da u četvrtak svi budu pozitivni, da nas guraju do kraja, šta god se dešavalo na terenu, i da ćemo zajedno proći dalje!”, poručuje Obradović.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE