Након паузе због повреде шаке коју је пре четири месеца задобио на мечу против екипе Спартака из Суботице, а након тога и повреде бутног мишића, Иван Обрадовић се вратио у прву поставу црно- белих. Прве минуте у сезони уписао је на утакмици против Колубаре, а своје утиске износи за клупски сајт:

,,Дуго нисам играо, од повреде шаке нисам играо 90 минута. Нисам ни прошао припреме због повреде бутног мишића, али осећам се добро, мотивисано, жељан сам фудбала. Било ми је битно да одиграм против Колубаре 90 минута, да видим на ком сам нивоу и шта да очекујем у четвртак. Даћу све од себе!”

Реванш утакмица са екипом Санта Кларе је последња препрека која дели Партизан од групне фазе Лиге конференције.

,,Сви желимо да добијемо утакмицу и остваримо циљ. У добром смо моменту, играмо добро, упознали смо се са Санта Кларом тамо. Знали смо доста тога о њима, али другачије је када се сусретнемо на терену. Сада знамо шта нас чека, како морамо да одиграмо. Верујем да ћемо остварити циљ!”, каже Обрадовић и додаје:

,,Знам да је њихов најопаснији играч у одличној форми, имам доста информација од скаутинг тима, тако да ниједан детаљ неће промаћи. Припремићу се за све опасности које долазе по мојој страни!”

Стручни штаб је, заједно са играчима, припремљен за све аспекте утакмице, укључујући и продужетке и извођење пенала.

,,Што се тиче пенала, нисам их изводио на званичној утакмици, тако да ће неко други преузети ту одговорност, али вежбаћу ових дана”, рекао је.

Додатна подршка тиму биће и навијачи, на чију подршку се посебно рачуна.

,,Зна се колико су навијачи битни. Опет се вратила она еуфорија и она емоција код мене као пре много година када сам одлазио из клуба, када је био пун стадион. Очекујем да у четвртак сви буду позитивни, да нас гурају до краја, шта год се дешавало на терену, и да ћемо заједно проћи даље!”, поручује Обрадовић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ