Док је у Бару завршен традиционални  камп ФК Партизан током којег се трага за новим талентима, на СЦ Партизан – Телеоптик првом тиму су прикључени омладинци који представљају будућност клуба:  Цуцин, Нишић, Бошњак, Ђерлек, Бирманчевић, Јовановић, Трнић, Марковић и други…

Неки од ових момака биће део црно-беле  експедиције током пролећног дела припрема на Кипру од 24. јануара до 9. фебруара.

Лука Цуцин је у Партизан дошао са 8 година, где  га је довео г. Горан Њамцуловић. Од тада па до данас, кроз читаву Партизанову омладинску школу водио га је и о његовој каријери бринуо тренер Дарко Тешовић.

Још увек сам под великим утиском, јер ми је то сан од малена − кажеЛука Цуцин. Сваки фудбалер сања о овоме, а посебно ми који смо расли гледајући први тим како тренира. Имам малу трему, више неку врсту одговорности да се покажемо у најбољем светлу, али то нестаје из тренинга у тренинг. За нас много значи што су нас сви момци добро прихватили као равнe себи и што у тиму влада лепа атмосфера.

Лука Цуцин игра на позицији десног бека. Истиче да му је узор Дани Алвес, али да са задовољством прати капитена Мирослава Вулићевића који игра на истој позицији.

Када бих требао да причам о његовим врлинама и шта ми се свиđа код њега, онда би овај интервју потрајао. Свакако ми је жеља да будем његов наследник и да управо од њега током ових тренинга научим оне праве ствари. Вулићевић се са свима опходни са пуно пажње и разумевања и драго ми је да могу да учим од најбољих.

Током недавних тестова у медицинском центру Вита Максима показао си невероватну физичку спрему?!

Искрено очекивао сам такве резултате, јер сам много радио. Жеља ми је да останем у првом тиму и да радом, посвећеношћу и играма наследим једном Вулићевића.

Цуцин похађа ванредно средњу туристичку школу на Новом Београду, где му је до краја четврте године остало још неколико испита.

Пуно времена проводим читајући књиге и то углавном мотивационе. Волим да играм тенис, али и да одем на базен кад год имам времена, јер ме пливање и опушта и даје другу врсту кондиције.Ово је за мене драгоцено искуство и даћу све од себе да оправдам поверење тренера.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ