Црно-бели нису забележили победу у 18. колу СЛС и са гостовања у Лучанима вратили су се са једним бодом и ремијем против екипе Младости.

По тешком терену у тврдој утакмици у листу стрелаца за коначан резултат ФК Младост – ФК Партизан 1:1 уписали су се: Павловић 83′ (Младост) и Ивановић (90+2)’ Партизан.

За Партизанов сајт говоре стрелац гола за Партизан Ђорђе Ивановић, као и Зоран Бамби Тошић који је асистирао за гол.

Нажалост, испустили смо бодове. Хтели смо да наставимо серију победа и да се до краја сезоне приближимо ривалу. Тежак терен, хладно време, мотивисан противник све је то утицало на резултат. Фалило је да више желимо  победу, да имамо више самопоуздања, јер ми играмо за Партизан. Надам се да ћемо до краја уписати 3 победе и отићи на одмор са максималним учинком. Трудим се да помогнем екипи и тако ће бити када год будем на терену. Знам шта  се од мене очекује и покушавам  да пружим што  више могу − изјавио је Зоран Бамби Тошић после утакмице.

Ђорђе Ивановић:

На нашу велику жалост  нисмо успели да однесемо сва три бода са гостовања у Лучанима. Терен је био очајан и јако тежак за игру. Ми смо били бољи целу утакмицу, нападали смо стално, али нисмо успели да дамо гол све до самог краја. Играчи су се борили, играли добро, али мислим да због лошег терена нисмо успели да славимо, јер се противничка екипа повукла назад и било је тешко  дати гол. Не треба трошити речи о Тошкету, сви знамо где је био, где је играо и шта све има иза себе. Прошао  је данас поред 5 играча Младости као да их није било и шутнуо добро на гол, голман је одбранио, а ја сам био на правом месту и спровео је у гол. Ми се већ припремамо за следећу утакмицу против Земуна где очекујемо победу!

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ