Специјални гости Фудбалског клуба Партизан на одложеној утакмици 5. кола Моцарт бет Супер лиге Србије против екипе Напретка (1:0) били су дечаци и девојчице из Дома за децу ометену у развоју „Колевка” из Суботице.

Идеја о њиховој посети потекла је од великог Партизановца Перице Мишчевића из Апатина, који је заједно са васпитачицама Маријаном Колар, Јованом Јевић, Драганом Таталовић и медицинским техничарем Дејаном Драганићем правио друштво малишанима кроз њихов обилазак стадиона у Хумској.

Након што су посетили Трофејну салу и прошетали се просторијама Фудбалског клуба Партизан, малишани су сишли и до терена, што је за њих било посебно узбуђење, а потом су са трибина посматрали победу црно-белих у дуелу против тима из Крушевца.

Гости из Суботице на дар су добили црно-бели дрес на којем је написано име установе из које долазе, као и пригодне поклоне, док су они нашем клубу уручили Захвалницу, а том приликом је договорена и нова посета на некој од наредних мечева Партизана.

Малишани су изразили жељу да буду део „Дечије трибине”, а Маја Крстајић, која је им је у току јучерашњег дана била домаћин, позвала их је да првом следећом приликом поново дођу у Хумску и осете како је то бити део најлепше и најемотивније трибине на свету.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ