У среду 20. марта 2019. године, установа социјалне заштите Прихватилиште за децу Београда, чији је оснивач Град Београд, обележила  је 61. годину постојања.

Обележавање годишњице прихватилишта организовано је у новој кући у улици Живка Давидовића 64 на Звездари, чију су изградњу омогућили Град Београд, као и многобројни пријатељи и донатори.

Свим присутним званицама обратила се в.д. директора гђа Данијела Стајковић, захваливши се на дугогодишњој сарадњи и разумевању.

Посебан акценат гђа Стајковић је ставила на изградњу нове куће, захваливши се, како у своје лично име, тако и у име деце, којима је на овај начин после много година обезбеђен смештај који испуњава све неопходне услове.

У име Града  Београда, присутне је поздравила градска секретарка за социјалну заштиту гђа Наташа Станисављевић, која је још једном истакла значај постојања овакве установе у престоници.

Како би дочарали изглед нових просторија, соба, радионица, бибилиотеке и нових услуга за децу, тим  Прихватилишта Београд повео је све присутне у обилазак новог смештаја.

Као симбол међусобног пријатељства и поштовања гостима су  потом уручени и кључеви прихватилишта за децу, које у име ФК Партизан примио директор маркетинга г. Предраг Вујовић.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ