Nakon četiri godine, došlo je vreme da se krene dalje. Nakon Partizana, kao i igre za reprezentaciju Crne Gore, Igor Vujačić, kreće put Rusije.
 
Štoper Partizana, Igor Vujačić koji je među crno-bele došao 1.jula 2019. godine, oprostio se od svojih saigrača sa kojima je odigrao 129. utakmica, upisao 11 golova i šest asistencija.
 
Vujačić će karijeru nastaviti u ekipi Rubina iz Kazanja sa kojima je potpisao višegodišnji ugovor.
 
Kako njegovi dosadašnji saigrači danas kreću u Sloveniju, na drugi deo priprema, Vujačić ih je posetio pre polaska kako bi se od njih oprostio.
 
“Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu”.
O svom napretku i radu u Partizanu, rekao je sledeće:
“Kada sam došao, prvih pola godine, nije bilo dobro za men, ali nakon toga se sve se poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje”.
 
Poruka igračima i navijačima:

“Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak, i želim im puno sreće, i da ih izbegnu povrede, a pobede će sigurno doći”.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ