БИОГРАФИЈА
Име и Презиме: Брновић Владимир
Датум рођења: 05.0.1974
Ожењен, отац троје ђеце
Држављанство: Црногорско
Образовање
Назив школе: Средња Електротехницка скола „Васо Алигрудић“
Оснивац и директор компаније Saniteko Group д.о.о Подгорица и Saniteko Group Београд.
Kомапанију успјесно водим скоро 20 година.
Такође сам један од оснивача ФK Арена Подгорица, и од 2004.године до данас обављам функцију Предсједника Управног Одбора.
Такође,и главни финансијер и спонзор клуба, а највеће заслуге имам због јачања бренда и веома добром подршком ФСЦГ у свим спортским пројектима.
Фудбалски клуб Арена постоји 12 година,основан је 2004.године. Основне активности клуба односе се на популаризацију спорта, здравих стилова живота, превенцију наркоманије и осталих штетних појава у друштву.
Протеклих година дана активно смо се бавили и лигашким и турнирским такмичењима.
Најтрофејнији смо клуб у досадашњем трајању Ђетић лиге,у организацији ФСЦГ,а веома запажен наступ и бројна прва мјеста освојили смо на више лига и купова,од којих је последњи прво мјесто на међународном купу „Подгорица 2014“ који је организовао ФСЦГ.
Највећи успјех је то што смо успјели да припремимо велики број фудбалера за велики терен, тако да у ФK Будућност и ФK Младост тренутно игра активно око 50 ђеце који су поникли у нашем клубу, у више старосних категорија,од којих је 30 који већ имају наступе за репрезентацију Црне Горе.
Арена ове године иде и корак даље. Наиме, формирали смо тим прве старосне категорије у такмичењу под окриљем ФСЦГ, гђе ћемо се такмичити са поменутим тимовима Будућност и Младост на великом терену.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ