Prijateljstvo fudbalskih klubova Partizan i Sloga iz Lipovice dugo je nekoliko decenija, a dokaz sjajnih odnosa bila je utakmica sekcije veterana koja je organizovana u sklopu proslave 90 godina postojanja kluba iz predgrađa Leskovca.

Meč tokom kojeg su navijači imali prilike da uživaju u majstorijama igrača obe ekipe odigran je na stadionu „Kraj pruge“, a na kraju je, nakon velike borbe, pobeda pripala veteranima našeg kluba.

Domaćin je poveo golom Predraga Jankovića i taj rezultat držao celo poluvreme, da bi u nastavku igre tim koji kao kapiten predvodi Goran Kadenić zaigrao mnogo bolje i preko Gabrijela Radojičića, Branka Savića Željka Radojičića i Gorana Stojkovića preokrenuo rezultat.

Druženje je nastavljeno u prelepom ambijentu restorana u Brestovcu, koje je organizovao sekretar i dugogodišnji fudbaler Sloge, Dejan Marković i gde su uz propratne govore izmenjena odličja dva kluba.

Treba istaći doprinos počasne predsednice FK Sloga Radice Filip, kao i aktuelnog predsednika kluba, Vladislava Savića na očuvanju tradicionalno prijateljskih odnosa na relaciji dva kluba.

Posebno se govorilo o poseti mališana iz ovog dela Srbije Dečijoj tribina na nekoj od evropskih utakmica Parnog valjka, saradnji na nivou omladinskih škola, kao i klubom prijatelja i navijača FK Partizan.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ