Tokom jula, veterani Fudbalskog kluba Partizan organizovali su skupove druženja u Novom Sadu i Ozremu pored Gornjeg Milanovca, kako bi obeležili godišnjicu odlaska sa fudbalske  i životne scene svog višegodišnjeg člana i kapitena, Nebojše Ušketa Vučićevića.

U glavnom gradu Vojvodine odigran je prijateljski susret protiv Ušketovih prijatelja iz Beograda, Novog Sada, Brčkog i Ozrema, dok je u naselju opštine Gornji Milanovac rival Parnom valjku bio Polet.

Pored standardnih članova našeg veteranskog sastava, druženje su uveličali i član UO FK Partizan Dragan Trailović, kao i skauti prvog tima Aco Trifunović i Rade Zalad.

Dogovoreno je da u znak poštovanja prema našoj legendi Nebojši Vučićeviću dres sa brojem 11 više neće biti u upotrebi na mečevima sekcije veterana.

Pored navedenog, najstarija sekcija našeg kluba na čelu sa predsednikom komisije za veterane, Goranom Kadenićem, obeležila je osnivanje FK Srbija Pforzheim iz Štutgarta, koji se takmiči u 5.nivou nemačkog fudbala.

Utakmica je odigrana na stadionu „GU-Platc”, pred oko 1.000 gledalaca koji su mogli da vide pravu goleadu i uživaju u majstorijama veterana dva kluba, a konačan rezultat je bio 4:4.

Druženje koje je nakon meča organizovao Saša Bošković, predsednik novooformljenog kluba uz pomoć Saše Aleksića završeno je razmenom zahvalnica i obeležja klubova.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ