Спортско удружење навијача „Партизан 012” из Пожаревца, у склопу прославе трогодишњице од основања организовало је већ неколико манифестација, а последња од њих је одржана 27. септембра на локалном стадиону „МИП”.

У госте фудбалској екипи овог удружења, коју предводи бивши првотимац Парног ваљка Предраг Лука, дошла је селекција ветерана црно-белих и приређен је спектакл за памћење.

Пријатељски меч је одигран у сјајном амбијенту уз много позитивне енергије, а коначну победу од 3:1 однели су ветерани Партизана, да би након активности на терену дружење настављено у просторијама Удружења.

Црно-бели су на овом сусрету наступали у саставу: Будиша, Да Силва, Ж. Радојичић, Кузмановић, Смиљанић, Г. Радојичић, Почуча, Залад, Гавриловић, Ристовски, Ђорђевић, Васиљевић, Жунић, Антић, Митровић, Синђић, Бабеу и Каденић.

С друге стране, за домаћи тим су наступали: Пајић, Шојановић, Вељић, Петковић, Стевић, Милосављевић, Вучковић, Лука, Јанковић, Ранђеловић, Илић, Стаменковић, Златковић, Јанковић, Ристић, Аврамовић, Радуљ, Чарапић и Станојевић.

Стручни штаб дмаег тима су чинили тренери Марко Јовић и Марко Јовановић, ПР екипе Драган Стојиљковић-Моша, економ Далибор Миљковић и председник Срђан Савић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ