У утакмици 34. кола Линглонг Супер лиге Србије, екипа Александра Станојевића је савладала Напредак резултатом 0:3. Стрелци за црно-беле били су Рикардо Гомеш (29’) и Марко Јевтовић (56’). Трећи гол је аутогол Саше Марјановића (64’), преко Николе Терзића.

Свој први гол по повратку у Партизан је постигао Марко Јевтовић.

,,Видећемо за месец дана шта смо урадили” почиње разговор Јевтовић.
,,Морамо бити фокусирани на сваки следећи изазов. И даље смо у игри за два трофеја и борићемо се до краја за сваку лопту.”

Брзо си се уклопио у екипу и добрим партијама добио поверење шефа Станојевића.

,,Пратио сам сваку утакмицу коју сам могао док сам био у иностанству. Има и неколико играча који су били ту и када сам ја био тако да ми није проблем да се уклопим.
Имам искуства из првог мандата и из иностранства и дошао сам да на најбољи начин помогнем екипи, када се то буде тражило од мене.”

Ово је твој први гол по повратку у Партизан?

,,Драго ми је наравно да сам постигао гол када се ломила утакмица, али мени је увек било најважније да победјујемо, а ко ће дати гол је потпуно неважно.”

Да ли те финиш сезоне подсећа на 2017. годину када си са Партизаном освојио дуплу круну?

,,Да, доста тога је сличног. И тада смо веровали да можемо до титуле. Једино што могу да обећам је да ће цела екипа дати све од себе да додјемо до нашег циља.”

Овај тим краси заједништво и када је најтеже, слажеш ли се?

,,Ми пре свих имамо нас! Једемо исти хлеб и зависимо једни од других. Да није тако, не бисмо били ни близу успешни и ја не видим да може или сме бити другачије!”

Данас си у тандему, после Саше Здјелара, играо и са Љубомиром Фејсом, најтрофејнијим играчем?

,,Љубомир Фејса је легенда нашег фудбала, човек који је толико дуго играо на највишем нивоу и освајао небројено трофеја. Мени лично је велика част да је он ту, са нама. Он ће нам својим исукством и знањем сигурно много помоћи. Желим му да буде успешан, као и до сада, у каријери.”

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ