Реванш је заказан за 9. мај 2018. на стадиону Партизана, а црно-бели имају две недеље да се консолидују и покрену ваљак у другој полуфиналној утакмици Купа Србије која води ка освајању трофеја, а уједно и забораве горак пораз нанет од екипе Чукаричког за крајњи резултат од 4:2 (2:2) 

У листу стрелаца у првој полуфиналној утакмицу Купа Србије уписали су  се Бојић 2′, 55′, Кајевић 40′ и Мудрински 90+2′ (Чукарички), Радић (аг) 20′ и Пантић 44′ за Партизан.

Примили смо превише голова, а то не сме да нам се дешава — констатује стрелац гола за Партизан Данило Пантић. — На крају нисмо  успели да остваримо позитиван резултат, иако смо се  враћали у меч два пута, али једноставно данас нисмо могли да дамо толико голова колико смо примили. Имали смо доста шанси које нисмо искористили, али шансе  су ту да се промашују такође. Уверен  сам да ће бити боље следећи пут.

Постигао си прелеп гол, а уједно си био на правом месту и центрирао за прво изједначење (аутогол Сава Радића, лопта га погодила у бутину после корнера).

Тренутак инспирације је учинио своје, а надам се да ће их бити још колико у следећем мечу. Драго ми је да играм све боље и пресрећан сам јер се напорни рад исплаћује што ме мотивише да дајем више и тренирам боље.

И поред жеље, пола сата пред почетак меча голман Стојковић због болова у леђима ипак није могао да стане међу стативе.

Стојке нам значи, али ниједан гол не иде на душу Марка Јовичића, он је одрадио одлично свој део посла.

У недељу нас очекује утакмица СЛС са Чукаричким, а потом 9. маја реванш у полуфиналу Купа Србије? Може ли ваљак до победе?

Два гола да дамо, а не примимо ниједан, зашто да не? Играмо кући, верујем у пролаз у финале. А до тада, играмо за викенд поново и ето прилике да им вратимо за горак пораз — каже Пантић.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ