Са тешког гостовања у Крушевцу Партизан је изашао као победник и донео кући нова три бода која су неопходна за чување прве позиције на табели. Након меча своје итиске сумирао је Бибарс Натхо:
,,Од нас се сада очекује да на свакој утакмици постигнемо четири или пет голова, а то је немогуће. Ова утакмица у гостима је била прилично тешка, нарочито након црвеног картона. Борбеношћу смо добили утакмицу 1:0, могло је да буде и лакше да смо одиграли паметније након њиховог црвеног картона, али то је фудбал! Из ове утакмице излазимо са више самопоуздања и снаге и настављамо даље!”

Шеф стручног штаба Александар Станојевић је код састава тима, као и увек, водио рачуна о томе да на терен изведе одморне играче, а Натхо истиче да је ритам у ком играју утакмице оставио траг на њима:

,,Имамо 25 играча у ротацији, а већ два месеца играмо утакмице на свака 3-4 дана. Велики притисак је на нама играчима, сви смо уморни. Тренер се труди да из сваког извуче максимум, увек убацује свеже играче и свако добија шансу, задовољан сам тиме. Морамо да наставимо тако до краја ако желимо да се боримо за титулу. Морамо да дајемо 100% себе у свакој утакмици!”.

Пред нама је двонедељна репрезентативна пауза у првенству, током које ће играчи отпутовати како би се придружили својим националним тимовима, тако да неће имати много времена за одмор и опоравак.

,,Током паузе играм за репрезентацију, ако будем имао шансу да се одморим, искористићу је, али ја сам професионалац, ово је мој посао. Скоро 12 година играм у овом ритму са две утакмице недељно, имам довољно искуства са тим тако да сам нашао начин да се одмарам. То је мој посао, морам да дам 100% себе у свакој утакмици”, истиче Натхо.

Биљана Обрадовић

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ