Generalni direktor FK Partizan, g. Miloš Vazura, razgovarao je sa predstavnicima medija tokom novogodišnjeg koktela u hotelu „Zepter“, sumirajući najuspešniju polusezonu u istoriji kluba, ali i delimično otkrivajući planove za budućnost.

S tim u vezi je rekao:

„Završili smo polusezonu na plus pet u prvenstvu, prezimili smo u Evropi, igramo Kup, tako da smo ostvarili sve ciljeve koje smo postavili za ovu godinu. Favoriti smo za titulu, na prvom smo mestu, sve je u našim rukama“, i osvrnuo se na komentar novinara da se u Humskoj oseća pozitivna atmosfera!

„Mislim da je to normalno ako ste prvi na tabeli sa plus pet bodova i mislim da treba da se kaže da je sve u našim rukama. Svako ko kaže drugačije ili nema dobre namere ili favorizuje neki drugi klub. Sedam godina je prošlo kako nismo bili jesenji prvaci, videli ste kolika je bila radost navijača na poslednjoj utakmici. I ne treba da se skrivamo iza uspeha, sve čestitke idu treneru Stanojeviću i stručnom štabu. Njihov rad je neverovatan, vidi se njegova ruka na terenu! Jako smo zadovoljni svi, ekipa je zadovoljna. Uspeli smo da igračima sva primanja budu redovna. I sve to se vidi na terenu. Sve zahvaljujući treneru, koji je svom poslu posvećen 300 odsto“.

O prelazim roku kaže:

„Neće biti mnogo promena, sve zavisi od toga ko će otići. Pominju se neki igrači u medijima, ali sve su to neistine. Većina pomenutih nisu ni bili opcija za Partizan. Imamo ponude za igrače, pregovaramo… Partizan je i u najtežim uslovima dokazao da uspeva da proda igrače. Međutim, pošto se borimo za titulu, neće biti velikih promena. Neke ponude ćemo odbiti da bi kostur tima ostao na okupu.“

Na aktuelna pitanja je odgovarao i sportski direktor, g. Ivica Iliev:

„Za nas prelazni rok traje 365 dana, konstantno tražimo pojačanja, da li za zimu ili za leto. Zimski je težak, jer ponuda nije velika kao u junu, ali mi tražimo šta nam je potrebno. Bili smo blizu da angažujemo još jednog napadača, koji bi odgovarao našim standardima i željama, međutim, u poslednjih mesec dana smo svedoci fudbalskog vatrometa našeg Marka Milovanovića. Iskočio je u prvi plan, a omladinska škola je prioritet našeg funkcionisanja. Samo ako u njoj nema odgovarajućeg rešenja, idemo ka tome da dovedemo stranca. Zato smo posao stopirali.“

Intervjue u celini možete poslušati na zvaničnom jutjub kanalu :

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE