Суботњом утакмицом са Младости, ФК Партизан и Епархија рашко-презренска су, по трећу пут до сада, пружили велику подршку Србима на Косову и Метохији. Захваљујући великој подршци навијача који су дошли на утакмицу сакупљено је 36.020,00 динара. Новац ће бити уплаћен на наменски рачун Епархије рашко-призренске и од њега ће бити купљене неопходне намернице за народне кухиње. 

Подсећамо ово је само прва утакмица у другом делу сезоне и радује нас овакав одзив јер ће на предстојећим утакмицама љубитељи Партизана и фудбала моћи даоставе свој прилог у видно обележеним кутијама. Молимо вас да добро обратите пажњу на кутије које се налазе на сваком улазу на трибину и да их не заобилазите. Јер ваше мало стварно буде велика помоћ у храни али и подршка некоме који буквално преживљава на нашим вишевековним огњиштима на нашем Косову и Метохији.  У питању је скоро 3000 људи и деце. 

До сада је ФК Партизан учествовао у две хуманитарне акције (2011 и 2012. године) за помоћ народним кухињама на Косову и Метохији. На утакмицама са Новим Пазаром и Јавором прикупљено је преко милион динара од навијача и купљено је више од десет тона хране за најугроженије Србе. 

Епархија рашко-призренска се уз њену Хуманитарну организацију Мајка девет Југовића се од срца захваљују на несебичној помоћи и подршци навијачима и управи ФК Партузан и свима који су учествовали. 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ