Слободан Урошевић, капитен Партизана, проглашен је за играча 18. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије у утакмици између ФК ТСЦ и ФК Партизан. Урошевић је дао трећи, победоносни гол за црно-беле у 85. минуту игре и тако свом тиму донео нова три бода.

Ваучер компаније Моцарт у износу од 50.000 динара наменио је Мухамеду Бадићу (156 на 3030) преко организације „Буди хуман”.

„Шта да кажем, а да још нисам рекао после утакмице у Бачкој Тополи, осим да ми је пуно срце! Толико нам је значила та победа за даљи наставак сезоне, јер остајемо у трци за титулу. Нама се ништа не прашта и најмањи кикс је катастрофа по тим, али смо ми показали какав тимски дух влада у свлачионици и, баш као што је шеф Петрић рекао, не дамо да нам то ико узме!

Имамо још две утакмице до краја. Желимо да то мирно приведемо крају и одемо на заслужени одмор. Тим утакмицама прилазимо итекако озбиљно, јер имамо повређене играче и аутоматски смо десетковани у тиму. Ипак, глад за победом је толика да сваки играч који је на терену изгара за грб Партизана!“

За крај, капитен Урошевић је поручио:
„Драго ми је да сам изабран за играча кола и позивам све на више људскости и топлине, а мање гнева и неслоге!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ