Комплети улазница за утакмице Лиге Европе против Скендербега и Јанг Бојса данас су пуштене у продају на благајнама стадиона ФК Партизан и путем “Тикетлајн мреже”. Челници клуба предвођени председником Милорадом Вучелићем, генералним директором Милошем Вазуром и спортским директором Ивицом Илиевом у друштву чланова управе нешто пре поднева посетили су благајну испод јужне трибине и међу првима обезбедили злата вредне папире за себе, родбину и пријатеље. Одлуком УО ФК Партизан за предстојеће мечеве групе Б Лиге Европе који се играју у Хумској неће бити бесплатних улазница ни за један сектор на стадиону.

Акцији куповине комплета карата прикључиле су се и познате личности, па су тако на благајне стигли: Познато тв лице Рада Раденовић, Милан фронтмен групе “Неверне бебе”, Жика из Зане и радио водитељ Предраг Поповић – Поп.

Наш Партизан улази у другу половину групне фазе UEFA Лиге Европе.

Пред нама је друго полувреме јесење фудбалске битке за пролеће у европском такмичењу.

Одлуком UEFA, Партизан је кажњен двема утакмицама играња на свом терену без публике. Једном је одиграо нерешено, други пут несрећно поражен.

Наша публика је наша велика снага, онај трачак светла када је најмрачније, онај моменат који даје изгарајућу вољу за победом и успехом!

Нашем Партизану је потребна наша публика, сви они који искрено, срцем и длановима, песмом и шаловима воле и бодре!

Управа ФК Партизан апелује на све посетиоце и навијаче Партизана да, у наредним утакмицама Лиге Европе у којима је наш клуб домаћин, покаже нашу традиционалну гостољубивост, навија за свој клуб а не против гостујућег клуба, спортски у духу фер плеја.

Није увек лако али је увек лепо навијати за Партизан а ово је тренутак да клубу покажемо љубав и преданост.

За наредне мечеве у Лиги Европе, одлуком Управног одбора, неће бити омогућена подела бесплатних улазница на стадион.

Молимо све навијаче и пријатеље Партизана да купе улазнице и тако помогну клубу који је драконски кажњен одлукама европске куће фудбала.

Чланови УО ФК Партизан и круг навијача и љубитеља нашег клуба ће личним примером, непосредно пре утакмице са ФК Бачка, у недељу, 22. октобра, куповином улазница за наредне евролигашке мечеве, настојати да покажу своју спремност да се клубу помогне у тешком моменту.

Партизан те позива!

Кад, ако не сад? Ко, ако не ми?

Живео Партизан!

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ