Гости Фудбалског клуба Партизан у току данашњег дана били су представници Удружења навијача нашег клуба из Приједора, који су годинама уназад редовни посетиоци свих утакмица у Хумској.

Делегација коју су чинили председник Стојан Јањетовић, први човек Управног одбора Игор Сувајац, као и чланови УО Радојица Тејић и Дејан Гајић, обишла је клупске просторије и највише времена провела у Трофејној Сали, где су евоциране успомене на неке од највећих победа у историји црно-белих.

Њихови домаћини били су члан УО Партизана Драган Траиловић и Маја Крстајић, као члан Комисије за формирање клубова навијача и пријатеља ФК Партизан, који су им захвалили на безрезервној подршци и кроз пријатан, срдачан и садржајан разговора договорили међусобну сарадњу.

Постигнут је договор дечаци и девојчице из Приједора, као и до сада, буду гости клуба на Дечијој трибини, као и да се свим навијачима из овог удружења додели чланске карте клуба.

Како се ове године навршава тачно пола века од како је сениорски погон Партизана последњи пут одиграо пријатељску утакмицу у овом граду, постигнут је начелни договор да се тај јубилеј обележи новим гостовањем најбољих играча нашег клуба.

И за крај, али не најмање битно, прецизирана је сарадња по којој би тренери из наше Омладинске школе одлазили у Приједор где би држали едукације и помагали тамошњим колегама у усавршавању.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ