Чланови најстарије секције фудбалског клуба Партизан били су активни и минуле недеље када су учествовали у ревијалном делу завршнице 13. турнира месних заједница града Параћина.

У питању је првенство које већ више од деценију успешно организује Спортско-рекреативни центар  у сарадњи „7. јули” са општином Параћин и које представља празник спорта и фудбала у овом граду. Учешће су ове године узеле 32 екипе, подељене у 8 група, а сваког викенда се, од 12. децембра играло по осам кола.

У препуној спортској хали „7. јули” противник црно-белима су били ветерани ФК Јединство из овог града, а играчи су оба тима приказали сјајну игру, да би на крају наш тим славио 7-1, а стрелци су били Жељко Радојичић (4 гола), Александар Ристовски (2 гола) и Немања Павловић (1 гол), док је једини погодак за домаћи тим постигао Иван Јовановић.

Ветерани Партизана су на овом сусрету наступали у саставу: Будиша, Васиљевић, Павловић, Жунић, Муф, Радојичић, Ристовски, Пуача, Каденић и Савић, док су за домаће играли Јовановић, Брајковић, Ракић, Павловић, Милошевић, Васић, Лазић, Бановић, Јовановић, Миладиновић, Јаковљевић и Петровић.

После утакмице настављено је дружење у ресторану где су подељена признања и награде, а уследио је позив да у овој години ветерани Партизана буду гости и увеличају славље поводом века постојања клуба из Параћина.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ