Fudbaleri Partizana Lazar Marković i Danilo Pantić te pozivaju da provedeš jedan sat sa njima u SC Partizan Teleoptik u humanitarnoj akciji za pomoć malom Bošku Gugletu (2021), i ujedno iskoristiš nesvakidašnju mogućnost da zajedno sa njima treniraš, šutiraš penale, igraš ševu i obiđeš smeštaj u kojem borave tokom karantina.

Tvoje ja da na na stranici www.limundo.com u polju pretraga ukucaš FK Partizan humanitarno i započneš licitaciju za pomoć malom Bošku sa početnom cenom od  60.000 dinara.

Licitacija počinje od četvrtka 12.avgusta i traje do utoraka 17.avgusta u podne!

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/FK-Partizan/Treniraj-sa-Lazarom-i-Dacom-i-pomozi-Bosku-/104240917

Ovu nesvakidašnju priliku iskoristi da ne samo da upoznaš Lazara Markovića i Danila Pantića, i treniraš lično sa njima, već da se svi udružimo i pomognemo mališanu kojem sat do krajnjeg datuma za uplatu novca, ističe, a to je 20 avgust.

Šestomesečni Novosađanin Boško Gugleta, kojem je u maju dijagnostifikovana sprinalna mišićna atrofija, planiran je za terapiju Zolgensme, najskupljeg leka na svetu, polovinom septembra u bolnici u Budimpešti. Potrebno je da u bolnici bude dve do tri nedelje ranije, što znači da je vremena da se skupi novac za spasonosni lek manje nego što su roditelji mislili – rok da se sakupi još 850.000 evra je 20. avgust.

Zajedno za Boška!

 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE