Фудбалери Партизана Лазар Марковић и Данило Пантић те позивају да проведеш један сат са њима у СЦ Партизан Телеоптик у хуманитарној акцији за помоћ малом Бошку Гуглету (2021), и уједно искористиш несвакидашњу могућност да заједно са њима тренираш, шутираш пенале, играш шеву и обиђеш смештај у којем бораве током карантина.

Твоје ја да на на страници www.limundo.com у пољу претрага укуцаш ФК Партизан хуманитарно и започнеш лицитацију за помоћ малом Бошку са почетном ценом од  60.000 динара.

Лицитација почиње од четвртка 12.августа и траје до уторака 17.августа у подне!

https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/FK-Partizan/Treniraj-sa-Lazarom-i-Dacom-i-pomozi-Bosku-/104240917

Ову несвакидашњу прилику искористи да не само да упознаш Лазара Марковића и Данила Пантића, и тренираш лично са њима, већ да се сви удружимо и помогнемо малишану којем сат до крајњег датума за уплату новца, истиче, а то је 20 август.

Шестомесечни Новосађанин Бошко Гуглета, којем је у мају дијагностификована спринална мишићна атрофија, планиран је за терапију Золгенсме, најскупљег лека на свету, половином септембра у болници у Будимпешти. Потребно је да у болници буде две до три недеље раније, што значи да је времена да се скупи новац за спасоносни лек мање него што су родитељи мислили – рок да се сакупи још 850.000 евра је 20. август.

Заједно за Бошка!

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ