После седам година рада са првим тимом Партизана и 9 година у клубу као тренер голмана, Немања Јовшић данас напушта Партизан и наставља даљу каријеру у турском клубу ФК Коњаспор у којем ће радити са бившим шефом црно-белих Александром Станојевићем.

Јовшић је поред Партизана био тренер голмана националне селекције Србије у сезони 2017/2018 и 2018/2019.

На његово место у први тим Партизана долази Ђорђе Пантић, који се недавно вратио из Саудијске Арабије, где је у клубу Ал-Фаyха радио са Вуком Рашовићем, Љубишом Ранковићем и Владимиром Стојковићем.

Нашем Јовши желимо пуно среће у даљој каријери, а Партизан је увек ту за њега!

После 7 година у првом тиму као тренер напушташ Партизан, одлазиш у Коњаспор са Александром Станојевићем?

-Тако је, изузетна ми је част што ћу сарађивати са Станојевићем, сматрам да је то велики корак у мојој каријери, такође, пресрећан сам што сам радио у Партизану са овим дивним момцима и дивним људима!

Колико је било тешко донети одлуку?

-Емоције су невероватне, од када сам са три године одгледао утакмицу на Партизановом стадиону. Ипак, ово је понуда која се не одбија, прилика да се опробам у иностранству у једној сјајној лиги.

Како су реаговали голмани када си им саопштио?

-Са Попом радим већ 9 година, са Нецом 6, људи се вежу, али све је то део посла којим се бавимо.

Одлазиш данас а долази Ђорђе Пантић?

-Да, већ су голмани упознати са његовим радом, људи из клуба су се сложили, а ја му желим пуно среће и што мање голова у мрежи Партизана.

Шта ти је рекао шеф Петрић?

-Велики је господин и пре свега велики човек шеф Петрић. Разумео је и подржао у потпуности моју одлуку, добио сам дозволу.

Појачаваш стручни штаб Александра Станојевића?

-Волим притисак, то је фудбал, већ јуче је почело, то доноси резултате! Марко Јевтовић је био у Коњаспору, све најбоље сам чуо о клубу и граду.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ