Поред првотимаца који имају обавезе у својим националним селекцијама, друштвену, а пре свега одговорност према себи и свом здрављу, имају и чланови стручног штаба Партизана, као и већина играча који током октобра примају и трећу дозу вакцине Фајзер.
Шеф стручног штаба црно-белих, Александар Станојевић и играчи Бојан Остојић, Рикардо Гомеш и Квинси Мениг, вакцинисани су у Институту за вирусологију, вакцине и серуме „Торлак“ и том приликом су рекли:

,,Имам социјалну и друштвену одговорност. Одговорност према себи и према послу којим се бавим, стога примам трећу вакцину’’-рекао је Станојевић.

„Од првог дана нисам имао дилему да ли се треба вакцинисати или не. Као што ја радим свој посао на терену, тако апсолутно поверење имам у здравствене раднике и медицинског особље. Вирус је непредвидив и ако ишта можемо да учинимо да смањимо његов учинак, уколико се и не дај Боже разболимо, онда је то ово“, додао је Остојић.

„То је постала пракса у свим земљама и већини клубова. Не желим да размишљам о евентуалним последицама, већ како да све предупредим да се не деси. Ово је мој и избор мојих саиграча. Путујемо, у контакту смо са људима и ово је по мени најбоље решење.“- Квинси Мениг

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ