Са жељом за победом, али ментално и физички истрошени после 159. вечитог дербија црно-бели нису савладали екипу Радничког у 25. колу  СЛС (1:1).

После слободног дана који је неопходан за опоравак у тешком распореду који их очекује и окретању новим утакмицама за Партизанов сајт говори Александар Шћекић.

Сви смо се пробојавали утакмице са екипом Радничког, јер смо били потпуно емотивно и физички истрошени после дербија који смо одиграли у суботу. Десило се чега смо се и прибојавали, да смо из једног  шута примили гол иако смо читаву утакмицу нападали, стварали шансе и били бољи. Али нажалост, у фудбалу не побеђује увек бољи.

Партизан има тежак распоред и даље. Утакмица 26. кола са екипом Вождовца у гостима, а потом и 1/4 финале Купа Србије у Крушевцу.

− Управо тако. Још три утакмице до репрезентативне паузе, две у првенству и једна у Купу. Окрећемо се њима и бољим резултатима. У недељу играмо против Вождовца, где мењамо и подлогу, али је на нама да се после данашњег дана и паузе опоравимо и физички и ментално.

Твоја слика у сузама испред навијача је јуче постала вирална на друштвеним мрежама.

Тешко ми је пао пораз од Радничког! Док смо излазили са терена, иако смо изгубили, наши навијачи су нам аплаудирали и давали подршку уз песму „И кад не будеш први ти”, што је код мене изазвало велику емоцију, где нисам могао да се суздржим и једноставно су сузе кренуле.

Желим да им се захвалим свима на подршци и желимо сви да стадион буде пун као јуче!

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ