Екипа Партизана наставља са добрим партијама у првенству, а овај пут пред офанзивом црно- белих поклекао је Вождовац. Након меча у ком је његов тим славио резултатом 0:3, шеф стручног штаба Партизана, господин Александар Станојевић изјавио је:
,,Стварно могу бити задовољан после победе овде, изузетно тешка утакмица за нас. Вождовац игра добро у последње време, изузетно агресивно и организовано. Мислим да смо добро одговорили на задатак. Дуго се ломила утакмица и на крају смо је преломили. Честитам играчима, били су изузетно дисциплиновани! Могу бити изузетно задовољан, знамо колико је тешко овде победити”.
Добру партију забележио је Квинси Мениг који је постигао први гол на мечу, а касније уписао и асистенцију.
,,Он је странац, мора стално да игра тако, и на њему је притисак. Са друге стране, он је дошао пре три месеца, није прошао ни припреме са нама. Није лако, дао је доста голова, данас је он генерално решио, постигао је гол, пре тога је имао стопостотну шансу, не знам како му се одбила лопта. Игра променљиво из разлога што није прошао припреме са нама, али опет је био тај који је почео и отворио утакмицу на најбољи начин за нас”, рекао је Станојевић.
Он се осврнуо и на Лазара Павловића, који се својим радом изборио за место у стартној постави:
,,Он је постао изузетно тактички дисциплинован. Вождовац има изузетан излазак из задње линије и много је тешко то спречити. Он је био дисциплинован, одрадио је све што сам тражио од њега, што је требало да уради да спречи њихов лаган излазак из задње линије. Убрзао је игру у датом тренутку, био је део екипе која је победила и у прошлој утакмици против Војводине, где је исто доносио тај аспект. Није лако ни њему, није играо дуго, није лако да све решава. Презадовољан сам како је одиграо, имао је две- три ситуације, мало му је фалило да буде још конкретнији, имао је и један шут. Баш сам задовољан са њим!”.
Станојевић је поручио и да ће у наредних неколико дана стручни штаб имати јасну слику о здравственој ситуацији Лазара Марковића који је ван строја због прелома кључне кости.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ