За разлику од претходних дана када је екипа са радом почињала у 11 часова, данашње активности су почеле 45 минута раније радом у теретани са нашим кондиционим тренерима – Мишом Филиповићем и Александром Томићем, са којима смо разговарали о плану рада на припремама.

Експедиција Партизана је у Белеку већ два дана. Можете ли да направите паралелу у односу на рад у Београду?

“Како се приближавају утакмице и наставак сезоне, тако се постепено и мења тренинг. Са општег процеса који се одвијао у Београду, сада прелазимо на специфичније задатке.”

У Београду је доста тренинга почињало у теретани, како отвореној, тако затвореној, док сте данас први тренинг почели том врстом физичке активности?

“Тренинг у терерани је био више општи, припрема за оно што ће уследити на терену, а то је игра у скраћеном простору и завршница. Дакле, припрема за тај тренинг и сутрашњу утакмицу.”

Са нама су и млади таленти из омладинске селекције и ФК Телеоптик. Како сте задовољни њиховом спремом ?

“За сада сасвим добро подносе оптерећења и надам се да ће тако и наставити.”

Екипа је после 45 минута прешла на терен где се током тренинга радило на неколико различитих задатака: полигон паса са захтевима, чување лопте са брзим протоком између везних играча и нападање капија, а потом и два полигона: игра “1 на 1” и полигон завршнице са повратним пасом.

После подне, за 18 часова, заказан је тренинг који ће бити припрема пред сутрашњу утакмицу са румунском екипом Университатеа 1948 Kрајова.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ