Након тешких 40 минута игре у мечу са екипом из Бачке Тополе, црно-бели су постигли три гола за само осам минута, а онда и четврти у 62. за убедљиву победу од 4:1! Бибарс Натхо је вратио свој тим у игру прецизним поготком из слободног ударца, а онда је уследила голеада.

„Била је изузетно тешка утакмица против врло доброг тима, посебно после њиховог вођства и притиска који смо имали од навијача. Срећан сам што смо реаговали на прави начин, показали карактер и што смо се вратили после 0:1 и победили“, наводи Натхо.

Остало је још неколико кола до краја сезоне, да ли још увек верујете у титулу?

„Све док се не заврши првенство, вероваћемо у титулу. Рекао сам то већ неколико пута, знамо шта је српски фудбал, али ми морамо гледати само нас и урадити колико можемо до краја. Радићемо свој посао и све што је до нас, па ћемо видети шта ће се десити“.

Твоја деца увек гледају утакмице Партизана, да ли су срећни када постигнеш гол и каква им је реакција када дођеш кући?

„Данас је био проблем, јер завршавају са школом у 15 часова, сачекао сам мало, али сам постигао гол раније. Сигуран сам да је моја супруга видела погодак и да је срећна. Радоваће се они чим оду кући, пењаће се и скакати. Надам се да ће бити још много голова, победа и разлога за славље“.

Твој старији син тренира фудбал у Партизановој школи „Црно-беле бебе“.

„Да, водим га на тренинг. Не знам да ли ће бити фудбалер, али је важно да се бави спортом, да научи да буде део тима, да слуша тренера, да ради са другом децом. То је добро за њега“.

Каква је реакција друге деце када те виде ту поред терена?

„То некада буде мали проблем. Неко од њих престане да тренира, гледа у правцу где сам ја, али све то разумем и ја сам некада био дете и имао свог идола. Можда им једног дана пружим и то задовољство да урадим тренинг са њима, важно је да им се покаже да и они могу да буду као ви и да верују!“

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ