Рад у Београду је завршен и експедиција Партизана предвођена новим тренером Илијом Столицом данас одлази у Словенију, тачније у Птуј. Хотел “Примус” биће наредне две недеље база црно-белима, где ће се спремати за предстојећу сезону у којој су циљеви, као и увек највиши.

Нови шеф стручног штаба и његови сарадници на располагању ће имати 23 играча, међу којима је неколицина играча прикључена из омладинског погона, а ту је и повратник Златан Шеховић који је потписао трогодишњи уговор.

Спортски сектор у Хумској ради на довођењу нових играча, па ће пут Словеније у наредних неколико дана сигурно кренути још неко ново лице.

Током двонедељних припрема екипа ће одиграти две контролне утакмице и то против Клужа у петак, 24. јуна (17.30) у Горњој Радгони, односно против Спартака из Трнаве четири дана касније у Кидричеву (18.00), а обе утакмице биће директно преношене на званичном јутјуб каналу клуба, као и на ТВ Арена спорт.

На пут у Словенију су кренули: Александар Поповић, Немања Стевановић, Милан Лукач, Ђорђе Михајловић, Марко Живковић, Матеја Сташевић, Слободан Урошевић, Златан Шеховић, Марко Јевтовић, Саша Здјелар, Љубомир Фејса, Бибрас Натхо, Никола Терзић, Михајло Петковић, Александар Лутовац, Никола Лакчевић, Квинси Мениг, Немања Јовић, Филип Холендер, Рикардо Гомеш, Марко Миловановић, Самед Баждар, Вања Влаховић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ