После првог дела припрема који су одрадили у Спортском центру Партизан – Телеоптик, црно-бели у четвртак 12. јануара 2023. године крећу пут Белека, где ће боравити до 28. јануара текуће године.

Екипа предвођена шефом стручног штаба – Горданом Петрићем, биће смештена у луксузном комплексу „Sueno Hotels Deluxe Belek”, истом оном у коме је екипа боравила током мандата Бате Мирковића (2019) и Саве Милошевића (2020).
Поред угодног смештаја, важност хотелу даје и близина терена за тренинг и утакмице, као и ексклузивно опремљена теретана, кухиња и спа центар – неопходан за опоравак играча.

Током шеснаестодневних припрема, Партизан ће одиграти пет контролних утакмица, од којих је прва на програму већ 15. јануара, са екипом румунске Универзитатеа Крајова 1948, док их четри дана касније очекује и екипа Акмахт Грозни.
За 23. јануар заказан је, у преподневним сатима, дуел са екипом ТСЦ из Бачке Тополе, коју предводи Жарко Лазетић, док ће после подне истог дана, ривал црно-белима бити Аустрија из Беча.

Дан пред повратак за Београд, црно-бели ће одмерити снаге прво са екипом Хорсенса, а потом, у послеподневним сатима и са екипом ЦСКА из Москве у којој игра бивши фудбалер и капитен Партизана – Саша Здјелар.
На пут ће кренути 32 играча са голманима, којима су прикључени и таленти из наше Омладинске школе и ФК Телеоптик: Лука Суботић, Јанко Јевремовић, Матеја Стјепановић, Ђорђе Петровић и голман – Матија Гочманац.
Припремне утакмице можете гледати уживо на каналу Арена спорт, као и јутјуб каналу ФК Партизан.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ