Fudbaleri Partizana su se, nakon kraćeg odmora na koji su otišli posle završenog 16. kola Linglong Tire SLS, vratili svojim obavezama na SC Partizan- Teleoptik. Osim reprezentativaca koji su do četvrtka, 18. novembra sa svojim nacionalnim selekcijama, prvotimci su odradili treninge koji su počeli u petak posle podne. Za subotu, 13. novembar zakazana su dva treninga, a na prvom od njih razgovarali sa Danilom Pantićem, koji je u dosadašnjem toku Linglong Super lige Srbije zabeležio jedan pogodak, uz jednu asistenciju.

,,Bilo nam je stvarno potrebno par dana da se odmorimo jer smo imali naporne utakmice. Odigrali smo dosta utakmica u prethodnom ciklusu, dobro nam je došla ova pauza. Juče smo počeli sa treninzima, imaćemo par dana napornih treninga da bismo se vratili u ritam”, rekao je Pantić.

Kratko se osvrnuo i na remi sa ekipom Proletera, poslednjom utakmicom koju je tim odigrao pred pauzu:
,,Znali smo da će biti teško. Imamo još dosta utakmica do kraja. Sezona je duga, sigurno će biti lošijih utakmica, ali nadam se da ćemo u njima uspeti da pobedimo. Bitno je pobediti i kad se ne igra najbolje!”

Sledeći protivnik crno- belima biće ekipa Vojvodine, a tim će imati nedelju dana da se pripremi za ovu utakmicu.
,,Veoma bitna utakmica za nas, derbi kola. Igramo na našem stadionu, nadamo se da ćemo pobediti i uzeti tri boda!”, poručuje.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE