Фудбалери Партизана су се, након краћег одмора на који су отишли после завршеног 16. кола Linglong Tire СЛС, вратили својим обавезама на СЦ Партизан- Телеоптик. Осим репрезентативаца који су до четвртка, 18. новембра са својим националним селекцијама, првотимци су одрадили тренинге који су почели у петак после подне. За суботу, 13. новембар заказана су два тренинга, а на првом од њих разговарали са Данилом Пантићем, који је у досадашњем току Linglong Супер лиге Србије забележио један погодак, уз једну асистенцију.

,,Било нам је стварно потребно пар дана да се одморимо јер смо имали напорне утакмице. Одиграли смо доста утакмица у претходном циклусу, добро нам је дошла ова пауза. Јуче смо почели са тренинзима, имаћемо пар дана напорних тренинга да бисмо се вратили у ритам”, рекао је Пантић.

Кратко се осврнуо и на реми са екипом Пролетера, последњом утакмицом коју је тим одиграо пред паузу:
,,Знали смо да ће бити тешко. Имамо још доста утакмица до краја. Сезона је дуга, сигурно ће бити лошијих утакмица, али надам се да ћемо у њима успети да победимо. Битно је победити и кад се не игра најбоље!”

Следећи противник црно- белима биће екипа Војводине, а тим ће имати недељу дана да се припреми за ову утакмицу.
,,Веома битна утакмица за нас, дерби кола. Играмо на нашем стадиону, надамо се да ћемо победити и узети три бода!”, поручује.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ