tmt_NINO_5-24-2017_0153433

Позивамо Вас да у недељу 28. маја 2017. године својим присуством увеличате спортску манифестацију Спортом до осмеха у организацији Српског савеза за рекреативни спот особа са инвалидитетом.

Манифестација Спортом до осмеха организована у сарадњи са ФK Партизан одржаће се на главном терену стадиона Партизан у периоду од 13 до 16х.

Очекује се долазак преко 70 деце и омладине са сметњама у развоју са својим пратиоцима из Суботице, Београда и Новог Сада, који ће током четворочасовног дружења учествовати у различитим спортским полигонима и активностима прилагођеним њиховим потребама.

Поред спортског програма очекује се долазак јавних личности, дечака ис ОШ ФK Партизан, као и популарних спортиста који ће дати свој допринос током саме манифестације, али и музичког дела програма.

Уколико и ваше удружење или дете желе да се прикључе манифестацији “Спортом до осмеха” то можете учинити преко е-мејл адресе office@sroi.rs или веб странице www.sroi.rs

Послушајте шта је о манифестацији Спортом до осмеха рекао предсеник Српског савеза за рекреативни спорт особа са инвалидитетом г. Нино Манојловић.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ