Председник комисије за ветеране фудбалског клуба Партизан Горан Каденић и легенде нашег клуба – Раде Залад, Аца Трифуновић, Слађан Шћеповић, Влада Чапљић и Предраг Јушић угостили су на стадиону у Хумској делегацију Удружења за унапређење спорта и спортиста „Спорт уједињује“ из Скопља, на челу са првим човеком Бојаном Захариевим.

На пријатељском конструктивном састанку разматрана је реализација иницијативе за пројекат, чији је циљ окупљање фудбалских ветерана са простора бивше Југославије, како би се скренула пажња млађим генерацијама на све успехе које су ти ветерани постигли.

Идеја је да овај својеврсни караван најстаријих секција клубова од Вардара до Триглава траје четири године и да се у том временском интервалу посете 24 града у Србији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Словенији, Северној Македонији и Црној Гори.

Поред дружења и промоције фудбала чији и циљ и јесте да спаја и уједињује, пројекат о којем је било речи има и веома изражену хуманитарну црту, а његов амбасадор је некадашњи репрезентативац Југославије и најбољи фудбалер Северне Македоније свих времена – Дарко Панчев, а друштво му праве многи истакнути ветерани из свих бивших република.

У делегацији су били и руководиоци маркетиншког дела пројекта – Зоран и Тони Митев, и том приликом из фудбалског клуба Партизан је обећана пуна подршка у реализацији поменутог пројекта, а драгим гостима су уручени и пригодни поклони.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ