GSP Beograd novi je šampion Soccer Zlatne lige u malom fudbalu! Nakon osvojenog Superkupa i Kupa, momci iz ekipe GSP Beograd izdominirali su i u 12. izdanju Soccer Zlatne lige, kako u ligaškom delu, tako i u finalu gde je lakše nego što se očekivalo savladan dvostruki osvajač takmičenja, Partizan.rs – 6:2 (2:1).
U meču za treće mesto novajlija – tim Borba bio je bolji od takođe dvostrukog osvajača Soccer Zlatne lige, ekipe Vodovoda – 3:0 (1:0).
Za najboljeg igrača 12. sezone proglašen je Manojlo Rebić iz šampionskog tima, među stativama najviše umeća je pokazao golman Vodovoda Zvonimir Denić, dok je ubedljivo sa 40 golova na 17 mečeva ligaškog dela titulu najboljeg strelca poneo Milan Srdanović (Borba). Fer plej ekipa je Soccerbet.
Početak nove, 13. sezone Soccer Zlatne lige planiran je za jesen 2021. godine, a organizaciju upravo završene pomogli su generalni sponzor Soccer kladionice (Soccerbet.rs), generalni pokrovitelj Sportski savez Srbije i zlatni sponzori LAV Premium, FitPass, Red Bul i Gala voda.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE