ГСП Београд нови је шампион Soccer Златне лиге у малом фудбалу! Након освојеног Суперкупа и Купа, момци из екипе ГСП Београд издоминирали су и у 12. издању Soccer Златне лиге, како у лигашком делу, тако и у финалу где је лакше него што се очекивало савладан двоструки освајач такмичења, Партизан.рс – 6:2 (2:1).
У мечу за треће место новајлија – тим Борба био је бољи од такође двоструког освајача Soccer Златне лиге, екипе Водовода – 3:0 (1:0).
За најбољег играча 12. сезоне проглашен је Манојло Ребић из шампионског тима, међу стативама највише умећа је показао голман Водовода Звонимир Денић, док је убедљиво са 40 голова на 17 мечева лигашког дела титулу најбољег стрелца понео Милан Срдановић (Борба). Фер плеј екипа је Soccerbet.
Почетак нове, 13. сезоне Soccer Златне лиге планиран је за јесен 2021. године, а организацију управо завршене помогли су генерални спонзор Soccer кладионице (Soccerbet.rs), генерални покровитељ Спортски савез Србије и златни спонзори ЛАВ Премиум, FitPass, Ред Бул и Гала вода.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ