Љубав према клубу, фер плеј, толеранција и најважније учешће у здравом начину живота и развијање спортског духа уче се од малих ногу. Као поклон деци, али пре свега родитељима, бакама, декама, које малишане уче најважнијим карактерним особинама на путу ка одрастању, издавачка кућа Пчелица је издала књигу под називом Мали партизановац аутора Горана Марковића и илустратора Младена Анђелковића.

Две различите књиге паралелно прате два дечака и њихове породице које навијају за супарничке клубове, али их то не спречава да поред навијачких страсти буду пријатељи и поштују једни друге.

Васпитни циљ ове две навијачке почетнице је да код најмлађих читалаца развијају толеранцију и осећај поштовања и уважавања навијача различитих спортских клубова. Кроз различите ситуације у причама о малом партизановцу и малом звездашу деца ће бити подстакнута да разграниче право навијање од хулиганства и пронаћи ће основне информације о својим омиљеним клубовима.

Књига је намењена свим малим поштоваоцима спорта, а посебно љубитељима фудбала, свима онима који обучени у боје свог тима навијају из дубине душе, јер знају да је клуб који воле њихова друга породица.

Књигу Мали партизановац можете купити у црно-белом бутику.

Биљана Обрадовић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ