Црно-бели су, на припремама у Белеку, одрадили и последњи тренинг пред другу контролну утакмицу у којој ће противник бити руски Ахмат из Грозног. Као и обично, тренинг пред утакмицу је био посвећен припреми, тако да тактичке детаље и план црно-белих и шефа струке – Гордана Петрића, нећемо откривати.

Уместо тога, представљамо сутрашњег противника са којим ће се “Парни ваљак” сусрести на теренима „Суено“ хотела у 17 часова по локалном, а 15 часова по српском времену. Ахмат Грозни је тренутно шестопласирани тим руске „Премијер лиге“ са три бода мање од московског ЦСКА, против кога ће Партизан такође играти на припремама у Турској.

Треба истаћи да је Ахмат и једини тим који је у досадашњем делу првенства победио лидера руског шампионата – Зенит, и то на гостовању у Санкт Петерсбургу, те нема сумње да црно-беле сутра очекује јака провера и противник по мери. За Ахмат наступа и бивши играч црно-белих и велики партизановац – Мирослав Богосавац, тако да верујемо да ће сутрашњи дуел бити на обострано задовољство.

Утакмицу можете пратити уживо на каналима Арене спорт и на Партизановом јутјуб каналу.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ