У просторијама СЦ „Партизан-Телеоптик” одржана је Скупштина ФК „Партизан”. Делегати Скупштине, у складу са изборним процесом, изјашњавали су се о избору свих руководећих органа за наредни петогодишњи мандат.
Нови чланови Скупштине, између осталих, постали су Ивица Краљ, Игор Дуљај, Горан Пандуровић, Дејан Русмир, Ивица Илиев, Вања Радиновић, директор Омладинске школе, Горан Каденић, председник Комисије за ветеране, проф. др Небојша Бојовић, декан Саобраћајног факултета у Београду и Ковиљко Хајдер, председник ФК Телеоптик. У саставу Скупштине клуба и даље ће бити Иван Ћурковић, Бранко Рашовић, Жарко Зечевић, генерал Драган Паскаш и Милан Обућина, генерални секретар ЈСД Партизан.
Чланови Скупштине указали су поверење председнику Милораду Вучелићу да и у наредних 5 година буде на челу клуба.
Изабран је и нови Управни одбор, у коме су, између осталих, проф. Др Владимир Ђукић, директор КБЦ „Драгиша Мишовић“, легенда клуба Горан Пандуровић, као и Вељко Михаиловић, спонзор клуба.
Чланови Скупштине изгласали су нов састав Надзорног одбора на челу са адвокатом Вељком Делибашићем, потпредседником Адвокатске коморе Србије.
Милош Вазура је добио нови петогодишњи мандат на месту генералног директора клуба.
На челу Правне комисије клуба је угледни адвокат Драган Палибрк, у Комисији за ветеране су фудбалске легенде Небојша Ушке Вучићевић, Мирослав Вулићевић и Аца Трифуновић, а у Комисији за маркетинг Предраг Вујовић, Предраг Поповић Поп и Марко Павловић.

На почетку седнице, чланови Скупштине, Надзорног и Управног одбора ФК Партизан минутом ћутања одали су почаст Момчилу Вукотићу, Милошу Костићу и другим преминулим члановима Клуба.
Председник ФК Партизан Милорад Вучелић, у име Клуба упутио је подршку тенисеру Новаку Ђоковићу.

Скупштина ФК Партизан је у име свог многобројног чланства, као и верних поклоника спорта, искористила прилику да током свог редовног заседања изнесе најискреније дивљење за легална, праведна и достојанствена залагања Новака Ђоковића у одбрани елементарне људске и спортске етике и универзалних вредности и принципа, које он доследно заступа и симболизује.
Истакнуто је и најдубље неслагање и огорчење због флагрантног кршења правила и праксе организовања међународних спортских такмичења од стране аустралијских власти на штету Новака Ђоковића, али и на штету равноправности, фер-плеја и основних вредности спорта у целини.
„Желимо Новаку Ђоковићу нове спортске победе, успехе и подвиге, на понос и радост Србије и свих његових навијача у свету“, наведено је на данашњој Скупштини црно-белих.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ