Поштовани навијачи Партизана,

Желели би смо да вас обавестимо да је уз консултације са безбедносним структурама УЕФА, као и са клубовима Динамо Кијев и ФК Скендербег одлучено да гостујући навијачи не присуствују утакмицама у Београду, Елбасану и Кијеву.

Ова одлука је донета на основу процена о безбености свих надлежних служби које су ове утакмице сврстале у групу утакмица високог ризика. У складу са том одлуком, обавештавамо наше навијаче да ФК Партизан неће вршити дистрибуцију и продају карата за сектор за гостујуће навијаче за утакмице у Кијеву и Елбасану. Исто тако молимо све наше навијаче да не покушавају да индивидуално набаве карте за наведене утакмице, јер присуством у обележјима Партизана могу само да погоршају шансе клуба за даљим пласманом имајући у виду да смо већ под условном казном и да нас сваки следећи инцидент може скупо коштати, потенцијало чак и избацити из европских такмичења.

Напомињемо да тешког срца пристајемо на поштовање ове одлуке која нас лишава најважније подршке коју наш клуб има, наших навијача, али су свест  да би и најмањи инцидент могао да кошта клуб и жеља да нас буде што више на пролеће у Европи, превладали.

Спортски поздрав

ФК Партизан

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ