Уместо да, са задовољством присуствује, први пут након десет година, жребу за неко европско такмичење, чему се и ми у Партизану искрено радујемо, јер нам је интерес српског фудбала изнад свега, очигледно ненавикнут на Грималди форум у којем се обрео, доктор Звездан Терзић је, ничим изаван, након жреба, пришао потпредседнику Партизана, Владимиру Вулетићу, унео му се у лице и, повлачећи га за ревер сакоа, истакао претњу “да ће му откинути главу” уколико га буде даље спомињао.

Након интервенције Владимира Вулетића да ће га увек спомињати када он спомиње Партизан, указивања да то понашање не приличи једном доктору и питања да ли он то изриче претње физичким насиљем, он их је јавно, пред сведоцима, потврдио.

На овај начин су флагрантно прекршене све цивилизацијске, спортске и етичке тековине а учињене су криминалне радње које спадају у кривична дела по позитивном законодавству не само наше државе.

Следствено овоме, ФК Партизан ће поднети пријаве Етичком одбору УЕФА, Етичкој комисији ФСС и, најзад, полицијским и органима правосуђа Републике Србије.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ