marko_nikolic_350_400

Фудбалски клуб Партизан са жаљењем обавештава јавност да је тренер првог тима ФK Партизан, Марко Николић, данас поднео неопозиву оставку.

У искреном и пријатељском разговору који је Марко Николић водио са Управом ФK Партизан, истакао је да осећа потребу за новим професионалним и личним изазовом.

Марко Николић се захвалио Управи клуба на изузетно плодоносној сарадњи, условима који су му пружени и спортском и финансијском понудом која је од стране клуба била већ припремљена.

Подвукао је своје задовољство чињеницом да су све структуре ФK Партизан омогућиле, у домену својих могућности, потпуно аутономан рад који је крунисан заједничким освајањем оба трофеја, Супер лиге и Kупа Србије.

Велику захвалност је упутио свим својим сарадницима у стручном штабу, запосленима, играчима и фантастичној партизановој публици на изузетној подршци, без које остварени циљеви не би били досегнути.

ФK Партизан изражава разумевање за жељу досадашњег тренера да одговори новим професионалним изазовима у иностранству, будући да је на теренима Србије Марко Николић, готово без прекида, ангажован пуну деценију.

Овом приликом ФK Партизан Марку Николићу жели сваку личну и професионалну срећу и успех у вери да ће остати увек предани део црно беле породице.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ