stakleni_valjak_1

удбалски клуб Партизан је у невољној прилици да се изнова обрати јавности поводом навода Звездана Терзића, који, у сваком обраћању, помиње наш клуб.

Фудбалски клуб Партизан нема газду. Он има своје легално и легитимно изабрано руководство, има статутарне органе и у Партизану се увек зна подела надлежности и одговорности.

Јавности се, међутим, у нашем ривалском клубу увек обраћа једна особа: он је и председник, директор, тренер, економ, мисли да је и газда, а, у ствари, није ништа јер је у најдужој оставци у историји свог клуба. А сви знају, посебно бивши руководиоци Партизана, Зечевић, Kараџић и Ђурић какав је Звездан звездаш.

Он је доследни настављач светле традиције свог клуба који у свим лошим резултатима тима налази универзалног кривца – Фудбалски савез Србије.

Још се није осушило мастило на похабаној хартији непобројаних саопштења његових претходника уперених против тадашњег руководства ФСС а већ се истим оптужбама карактерише садашње руководство Савеза.

Њему не ваљају ни претходни ни актуелни предеседник, њему не ваља ни Партизан, само је он, у својој охолој таштини, исправан. Звездан Терзић са Партизаном има проблем искључиво на фудбалском терену. Нигде другде.

Зато у његовим речима свега има, само фудбала и одговора на бројна питања својих навијача, нема.

Закључујући било какву даљу полемику, ФK Партизан препушта Звездана Терзића спортској и свакој другој правди. Уједно и забораву.

ФK Партизан

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ