ФК Партизан користи прилику да се захвали тренеру Александру Станојевићу на изузетној сарадњи у протеклe две године. Период који је иза нас био је обележен многим изазовима, на домаћој и међународној сцени, а Станојевић је као и у претходном мандату, још једном показао да је кадар да побеђује у низовима, остваривши рекорд од 17 узастопних тријумфа у домаћем првенству, и да у Европи направи историјски успех пласманом у 1/8 финала УЕФА Лиге Конференција.
Међутим, како је након управо завршеног првенства, у ком је екипа Партизана суверено била на првом месту 30.кола и играла најбољи фудбал у Србији, услед сумњивих судијских одлука, ФК Партизан сезону завршио на другом месту, тренер је као морални чин поднео оставку.
Тренеру Станојевићу се још захваљујемо на раду, посвећености, борби и доказаној привржености клубу у тешким тренуцима и желимо му пуно успеха у даљој каријери.
Како наредна сезона носи за собом велике изазове, а шампион домаћег првенства ће остварити директан пласман у групну фазу Лиге шампиона, ФК Партизан ће са новим снагама на клупи и терену кренути у остварење тог циља, који је ове године незаслужено изостао.
О даљим корацима клуба у вези са ангажовањем новог тренера јавност ће бити благовремено обавештена.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ